Met het overlijden van Stan Lee, geestesvader van superhelden en supervillains, verliest de wereld meer dan een cartoonist en de Koning der Cameo’s alleen. De wereld verliest een humanist en groot creatief denker die zijn tijd ver vooruit was.

Mon, 12 November

Onlangs sprak ik met een goede vriend over identiteit. Over organisatie identiteit, maar ook over de identiteit van onszelf als persoon. Over achtergrond en afkomst en hoe het voor veel mensen wenselijk en soms zelfs noodzakelijk is om je in een bepaald hokje te kunnen plaatsen.

Mon, 01 October

Na een bijzonder hectische week had ik eindelijk ruimte voor mezelf gecreëerd om wat tijd in mijn administratie te steken. Ik koos bewust voor een plek buitenshuis, zodat ik niet afgeleid kon worden door piepende witgoed apparaten of stapels vaat-, was- en strijkgoed.

Mon, 24 September

Op 1 november a.s. ga ik naar het concert van Leon Bridges met één van mijn vriendinnetjes, die ik veel te weinig zie, en haar zusje. Toen zij me drie jaar geleden vertelde dat zij naar zijn concert was geweest, zei ik “Goh, leuk” zonder echt te beseffen wat ik zei...

Tue, 18 September