OVer #1608


#1608 begeleidt en ondersteunt (startende) ondernemers en organisaties die zichzelf, hun team, communicatie of corporate imago naar een hoger niveau willen tillen. Klinkt allemaal leuk en aardig, maar hoe dan? Want soms ben je al een heel eind, maar wil het nèt niet lukken om dat doorslaggevende zetje te geven. Of zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer waar je moet beginnen!


#1608 helpt je bij het in kaart brengen van sterke en verbeterpunten van jouw organisatie. Dat kan zijn op het gebied van algemeen handelen en functioneren van medewerkers, management en/ of directie. Maar ook op het gebied van identiteit en imago, of de branding van diensten of producten.


Maar #1608 doet meer. Ben je helemaal tevreden over jouw plannen, maar heb je tijdelijk te weinig mensen of tijd om deze tot uitvoering te brengen? Dan is het fijn om iemand te hebben die zich de materie snel eigen kan maken, flexibel inzetbaar is en doet wat er gedaan moet worden. Iemand als ik. Bijvoorbeeld.

Of je nou op zoek bent naar (tijdelijke) ondersteuning, nieuwe ideeën, een sparringspartner of een re-boot, laat het me weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheid om door te groeien. Want soms zit een levensgrote verandering in een kleine aanpassing of een ander perspectief...