Guany [GW.An.Nie]

Nu zou ik je natuurlijk in de derde persoon kunnen vertellen over mezelf of waar ik goed in ben. Ik zou er zelfs voor kunnen kiezen om hier in termen van "ons" en "wij" uit te leggen wat #1608 voor je kan betekenen... Maar persoonlijk vind ik dat nogal flauw. Bovendien ben ik van mening dat mijn werk mensenwerk is. Daarom stel ik mezelf graag even aan je voor.


Mijn naam is Guany, short for: Manguana. Aan de uitspraak ervan wen je vanzelf, net als aan mijn directe manier van communiceren en multidisciplinaire aanpak. Zolang ik me kan herinneren, is het helpen van mensen iets waar ik veel plezier uit haal. Evenals het bedenken, schrijven en uitwerken van plannen en het aanbrengen van structuur waar dat ontbreekt.


Na dit jarenlang in verschillende functies te hebben gedaan voor diverse bedrijven, heb ik besloten mijn kennis als zelfstandig ondernemer te delen met andere organisaties en ondernemers. Door de rollen die ik heb bekleed heb ik onder meer geleerd zaken vanuit diverse facetten te bekijken en verbanden te leggen die misschien niet op het eerste gezicht zichtbaar zijn...

samenvatting

Amsterdam / Almere
*
Suriname / Mozambique
*
16-08-1978
*
Family / Friends / Food
*
20 jaar plus ervaring
*
Hiking / Art / Music
*
Social Cat Person
*
Find, follow and get to know me...

Live a life you don't need to take a vacation from.

― JILL LIBERMAN

Werkervaring

Ik ben een veelzijdig inzetbare communicatieprofessional, met een achtergrond in de financiële dienstverlening, zorgsector, retail-branche en advertisement.

Gedurende mijn loopbaan heb ik leidinggegeven aan diverse teams van gevarieerde samenstelling. Ik heb me ontwikkeld op organisatorisch en strategisch niveau en ben een doelgerichte content creator.

En last but not least, ben ik een oplossingsgerichte gesprekspartner die liever meer te weten komt over wat jou bezig houdt.

Dus zeg het maar...

Persoonlijk

Ik ben "hashtag blessed" met een goed gevoel voor humor en een dosis zelfreflectie. En wat ik belangrijk vind in een samenwerking, is die spreekwoordelijke klik; het stukje menselijkheid waarin we elkaar beter leren kennen, begrijpen en verder kunnen helpen.


Dus vind, volg en leer me kennen via Instagram, LinkedIn, Twitter of Facebook, maar nog leuker vind ik het om in een persoonlijk gesprek op zoek te gaan naar onze "common grounds"...


In real life. Face to Face.